Valkenswaardse Drankengroothandel

 

Valkenswaardse
Drankengroothandel Claes

Dragonder 45
5555 XZ
Valkenswaard
T.: 040 2017377

Routebeschrijving
Organisatie

Snel en efficiënt

Wij werken uitsluitend met A-leveranciers. Kwaliteit staat bij Drankengroothandel Claes hoog in het vaandel. Dranken worden verwerkt in en gedistribueerd vanuit ons nieuwe distributiecentrum op de Dragonder in Valkenswaard. Of het nu om exclusieve whisky's, fraaie wijnen of fusten bier gaat, dagelijks passeren ze ons magazijn op weg naar een horecabedrijf in en rond de Kempen. Om overzicht te houden in die goederenstromen en onze leveranties zo soepel mogelijk te laten verlopen is een goede logistiek noodzakelijk. Daarom maken we gebruik van een geavanceerd computersysteem dat ervoor zorgt dat de bedrijfsprocessen snel en efficiënt verlopen."

Nadat er op kantoor een bestelling is ingevoerd, verzamelt een van onze magazijnmedewerkers de bestelde goederen. Aan de hand van een pakbon laadt hij de producten op pallets of in speciale containers. Uitgekiende leveringsplanning zorgt er vervolgens voor dat we - mits de goederen voor 12.00 uur besteld zijn - de order de volgende dag al kunnen leveren. Elke pallet wordt afzonderlijk voor verzending gecontroleerd en vervolgens geladen.

We willen niet de grootste zijn, maar wel de zelfde taal spreken als onze klanten. Samen de markt bewerken en zoeken naar nieuwe uitdagingen. Onze expertise, contacten met leveranciers en zakelijke ondersteuning moeten zeker kunnen bijdrage aan een goede partij voor Uw onderneming.

Door jarenlange ervaring in de horecawereld kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Naast een zeer uitgebreid productassortiment zijn service en klantgerichtheid de sleutel woorden bij Drankengroothandel Claes.

Met vriendelijke groet,
Valkenswaardse drankengroothandel CLAES

John Claes